Party Verhuur limburg Party Verhuur limburg Party Verhuur limburg Party Verhuur limburg Party Verhuur limburg

Nieuwsberichten

Carpe Diem Events & Verhuur op overname pad!

2016-07-01
PERSBERICHT
 

Carpe Diem Events & Verhuur op overname pad!
 
Susteren 1 juli 2016, Na een jarenlange intensieve samenwerking neemt Carpe Diem Events & Verhuur alle activiteiten van WP Verhuur en 'T Vastelaovendsheukse over.
 
Overname 
Goed nieuws betreffende attractie verhuur, party & events en carnaval in Limburg en omstreken. Carpe Diem Verhuur neem met directe ingang alle activiteiten van WP Verhuur en het 'T Vastelaovendsheukse over. Carpe Diem Events & Verhuur heeft zich de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerde aanbieder van attracties en party verhuur. Dankzij deze overnames heeft Carpe Diem Events & Verhuur een totaalpakket in eigen huis t.a.v. attractie verhuur, party en events. Klanten zullen hier direct het voordeel van hebben. Meer expertise in huis en het grootste aanbod van in Limburg!

 
WP Verhuur
WP Verhuur is met name gericht op de organisatie van een sfeervol feest of bedrijfsevent. WP Verhuur verzorgt de complete inrichting van een feest op locatie. Naast een representatief verhuurassortiment van feestbenodigdheden zoals meubilair, glaswerk, servies, tapinstallaties, partytenten, muziekinstallaties maar ook de leukste attracties en spellen biedt men ook de mogelijkheid de drankjes en catering tot in de puntjes te verzorgen. WP Verhuur zorgt voor tijdige levering en de opbouw en afbraak van alle spullen. Per ommegaande wordt dit in zijn geheel overgenomen door Carpe Diem Events & Verhuur.
 
'T Vastelaovendsheukse
Al jarenlang is 'T Vastelaovendsheukse een begrip in Susteren en omstreken. Gedurende een aantal maanden per jaar, voorafgaand aan carnaval, opent 'T Vastelaovendsheukse haar deuren. 'T Vastelaovendsheukse voert een breed en vooral betaalbaar assortiment aan costuums, schmink, decoratie en accessoires. Ook al deze activiteiten worden per direct overgenomen door Carpe Diem Events & Verhuur.
 
"Wij zijn erg verheugd en trots op de overnames. Een mijlpaal in het bestaan van onze organisatie. De laatste tijd maken wij een enorme ontwikkeling door. Onze klanten zullen hier alleen maar van profiteren. Ons assortiment is nog completer en wij zijn nu ook steeds beter instaat een op maat gemaakt totaalpakket aan te bieden voor zowel particulieren als bedrijven.
De komende weken zullen we de overnames steeds meer vormgeven. Dit doen we met veel plezier en enthousiasme. Aldus Cindy Alberts eigenaar en oprichter Carpe Diem Events & Verhuur."
 
Meer informatie is te vinden op www.carpediemverhuur.nl.

Krachten bundelen

2014-12-18


Susteren 14 december 2014, Carpe Diem Verhuur en WP Verhuur bundelen krachten en zijn daarmee de grootste attractie verhuurder in Limburg.
 

Krachtenbundeling
Goed nieuws betreffende attractie verhuur in Limburg en omstreken. Carpe Diem Verhuur en WP Verhuur slaan de handen ineen! Beide partijen zijn al jaren actief op het gebied van attractie verhuur en tevens allebei afkomstig uit het Limburgse Susteren. 
Redenen voor de bundeling is dat er door de bundeling meer gebruikt gemaakt kan worden van de expertise en aanbod van beide partijen. Klanten zullen hier direct het voordeel van merken. Meer expertise in huis en het grootste aanbod van attracties in Limburg!
 

LEES VOLLEDIGE PERSBERICHT

Bent u klaar voor het nieuwe seizoen? WIJ WEL!!

2014-12-17

Bekijk al onze nieuwe producten  wij zijn  klaar voor het nieuwe seizoen!

 

Kijk snel op

www.solexlimburg.nl of op www.huifkarhurenlimburg.nl

 voor een heerlijk dagje uit in het voorjaar!